Boost your business!

Met BRIKK realiseer je snel meer in -en verkopen.

BRIKK geeft jou als makelaar de mogelijkheid om de communicatie met potentiële klanten aan te scherpen. Een betere communicatie zorgt voor een BOOST in je resultaten én klanttevredenheid.

80% van alle verkopen gebeurt na 5 telefonische opvolggesprekken,
44% van alle verkopers geeft het op na 1 opvolggesprek.

BRIKK zorgt voor een constante link tussen u en uw klanten en bespaart u de eindeloze telefoontjes naar uw prospecten en klanten.

Gedetailleerde rapportage

In een oogopslag cruciale informatie zoals:
"welke panden zijn het vaakst aangeboden en welke niet?"
"welke aangeboden panden heeft uw klant bewaard of als favoriet bestempeld?"

Uniformiteit in informatieoverdracht

Geen combinatie van e-mails, brochures en print outs meer wanneer een klant informatie vraagt. Verstuur met één klik de panden naar keuze rechtstreeks naar het BRIKK-profiel van jouw klanten.

Real-time status updates

Klanten hebben in real-time de nodige informatie over hun favoriete panden. Bij iedere verkoop zal het verkochte pand een nieuwe status krijgen in de BRIKK-lijst van jouw klanten.

Gespreksgeschiedenis via chat

Diverse studies wijzen uit dat we steeds minder telefoneren. Klanten verkiezen om te communiceren op een manier en tijdstip wanneer het hen uitkomt.
Dankzij onze geïntegreerde chatfunctie blijft u continu in contact met al uw klanten en prospects en vergroot u significant uw kansen op meer in-en verkopen.

Goedkeuring vastgoeddeals

Keur als beheerder de door jouw team voorgestelde prijsverlaging voor individuele klanten goed. Van zodra de goedkeuring bevestigd is wordt de betreffende klant onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Beheer het vastgoedteam

Voeg eenvoudig nieuwe verkopers toe aan het BRIKK salesteam. Ook nieuwe verkopers zullen via hun dashboard alle beschikbare panden kunnen aanbieden aan hun klanten.

Vraag nu uw gratis demo aan.
Subscribe
Welkom bij BRIKK

Wij plaatsen cookies om deze website te analyseren en te verbeteren en om u relevante informatie te kunnen verstrekken.